Meni
Loading

KAPE & KAČKETI

Promotivne kape & kačketi su vrlo čest i jako koristan promotivni poklon. U ponudi imamo kape i rukavice, pamučne kačkete, poliester kačkete, ponuda kačketa sa 5 ili 6 panela, promo šešire od prirodnih i veštačkih materijala. Štampajte Vaš logo ili uradite vez na kapama & kačketima. GetMore u ponudi ima mnoštvo modela kapa & kačketa i štampa Vaš logo tehnikom sito štampe, preslikača ili vez koji je daje dodatnu vrednost ovim proizvodima koji pored promecije mogu biti i modni detalji koje je svako uočiti.
U ovaj grupi proizvoda mogu se naći kačketi sa 5 ili 6 panela, cabrio kačket, pamučni kačketi, šeširi sa trakom, slameni šeširi, zimske kape i rukavice, kape od polara, rukavice i šalovi od polara, touch rukavice koje možete nositi i kada kuckate na telefonu...
Zimske kape
& kačketi ili šeširi...izaberite sami iz bogate ponude model kape & kačketa koji će najbolje nositi Vaš logo. Zimi kapa, rukavice ili šal a tokom letnjih dana kačket ili šešir izaberite sami model koje će GetMore savršeno brendirati za Vas. Vaš logo na kapi & kačketu!
KAPE I KAČKETI ZA PROMOCIJU • PROMOTIVNE KAPE • PROMOTIVNI KAČKETI