Meni
Loading

KUĆNI SETOVI

Promotivne šolje, termosi i boce, vinski setovi i kuhinjski setovi, metalne pljoske i kišobrani sve to čini grupu kućni setovi i kao rekalmni materijal ili ti promo materijal svaki od ovih artikala je jedan od čestih promotivnih poklona. Bogat izbor keramike i porcelana... Keramičke i porcelanske šolje različitih oblika i zapremina, sublimacione šolje, staklene tegle, keramičke piksle, porcelanske činije. Promotivne šolje sa štampom... Štampajte Vaš logo na šoljama, termosima, vinskim i kućnim setovima i kišobranima.
Metalni termosi su postali hit, izaberite neki od modela koji je ćemo brendirati laserkom gravurom. GetMore na običnim šoljama štampa Vaš logo tehnikom pečenja preslikača dok se solje sa specijalnim premazima brendiraju laserskom gravurom kao i metalni termosi.
Kišobrani sa štampom, najbolja pokretna reklama ili vinski set neophodan svakoj kući izbor je Vaš. Cela grupa proizvoda ima dosta modela koje svakodnevno korstimo u kuhinji i domu pa zašto to ne iskoristiti za promociju Vašeg brenda, zato reklamirajte se poklanjajući neki od artikala iz grupe kućni setovi koje će GetMore savršeno brendirati za Vas.
ŠOLJE, TERMOSI, VISNKI SETOVI, KIŠOBRANI ZA PROMOCIJU • PROMOTIVNI KUĆNI I KUHINJSKI SETOVI