Meni
Loading

NOTESI & ROKOVNICI

Promotivni notesi & rokovnici su vrlo čest i jako koristan promotivni poklon. Mogu biti notesirokovniciplaneridatumirani rokovniciŠtampajte Vaš logo na notesima & rokovnicima. GetMore u ponudi ima mnoštvo modela notesa & rokovnika i štampa Vaš logo tehnikom utisnutog logotipa ili ti suvi žig, kod modela gde je nemoguće raditi suvi žig preporuka je folijatisak ili UV štampa sa efektima laka. Za one koji vole diskretniji logo na notesu tu su i metalne značke za eleastične trake koje brendiramo laserskom gravurom.
Naša ponuda notesa & rokovnika se svake godine dopunjava i tu su, notesi sa elastičnom trakom, notesi sa tvrdom ili flexi koricom, anti-bakterijski notesi, A5 notesi, A6 notesi, B5 rokovnici, A5 rokovnci, datumirani rokvnici, stoni planeri... Rokovnici i notesi sa belim i krem papirom. Korice od prirodnih ili veštačkih materijala i papira.
Notesi sa elastičnom trakom
& rokovnici...izaberite sami iz bogate ponude model notesa & rokovnika koji će najbolje nositi Vaš logo. Notes & rokovnik je uvek koristan poklon jer je uvek i svima bar jednom dnevno potrebna i zato reklamirajte se poklanjajući notes & rokovnik koje će GetMore savršeno brendirati za Vas. Vaš logo na notesu & rokovniku!
ROKOVNICI I NOTESI ZA PROMOCIJU • PROMOTIVNI NOTESI • PROMOTIVNI ROKOVNICI