Meni

Preuzmite PDF kataloge

PROMOTIVNI POKLONI & REKLAMNI MATERIJAL


Najveća ponuda reklamnog materijala. Reklamni materijal sa štampom. Najbolji promotivni pokloni. Poslovni i personalni pokloni. Reklamna galanterija sa Vašim logom.

Svi artikli iz bogate ponude promo materijala mogu se kupiti bez štampe ili sa štampom po Vašoj želji.  Brza dostava, vrhunska štampa, najbolje cene, odličan kvalitet.
Izaberite pravi artikal za Vas iz uvek bogate ponude reklamnih poklona ili kreirajte svoj jedinstven, originalan i custom promotivni poklon.
Najnoviji trendovi u svetu promocije, savreman i atraktivna štampa, sve na jednom mestu... Promotivne olovke sa štampom i upaljači, rokovnici i notesi, tehnologija, kalendari.
Štampa na svom reklamnom materijalu, UV štampa, EXPLODE tekstil... GetMore kvalitetan reklamni materijal za Vašu firmu. Priprema, štampa i distribucija celokupnog asortimana.
Iako živimo u savremenom dobu tradicionalna reklamna galanterija je uvek potrebna svakoj firmi pa i pojedincu radi boljeg pozicioniranja i predstavljanja na tržištu.
Novac uložen u promociju i promotivni materijal je investicija koja će se sigurno isplatiti jer proizvodi sa Vašim logom će biti vidljivi mnogima koji će jednog dana biti Vaši kupci.
Pri brendiranju nekog proizvoda GetMore koristi najsavremenije mašine i opremu i trudi se uvek i svakom kupcu da pruži više i da bude što originalniji i da se razlikuje od konkurencije.
Promotivni materija sa štampom za firme. GetMore.rs reklamni pokloni uz koje dobijate više...

Jednostavno jednostavan i lak pregled
svih modela i lagera
Brzo brza isporuka
u roku 24h
Besplatno besplatna dostava za
porudžbine preko 300€
Saveti saveti i podrška
štampa na artiklima